Με εποικοδομητικές προτάσεις, η ΕΔΕΚ θα ενισχύσει το έργο του Υφυπουργείου Καινοτομίας
Παρασκευή 07.04.2023
Παρασκευή 07.04.2023, από Γραφείο Τύπου

Αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ, υπό τον Πρόεδρο, Μαρίνο Σιζόπουλο συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππο Χατζηζαχαρία.
Μετά το πέρας της συνάντησης έγιναν δηλώσεις.

Ο κ. Χατζηζαχαρίας δήλωσε τα εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Σιζόπουλο για τη σημερινή συνάντηση. Να ευχαριστήσω επίσης την ομάδα που ήταν μαζί του. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Συζητήσαμε επίκαιρα θέματα, θέματα που χρήζουν άμεσης  προτεραιότητας τόσο του Υφυπουργείου μας, αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Έχουμε υποσχεθεί ότι θα προχωρήσουμε με άμεσες λύσεις, απλές λύσεις οι οποίες θα δώσουν ευκολία στους συμπολίτες μας. Θα συνεχίσουμε να έχουμε στενή επαφή μαζί με την ΕΔΕΚ, μαζί με όλα τα κόμματα, με απώτερο σκοπό και στόχο να ανταλλάξουμε απόψεις και να προσπαθήσουμε όπως έχω πει και προηγουμένως να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας».

Στις δικές του δηλώσεις, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε:

«Αυτή τη φορά και δια ζώσης, θα ήθελα να συγχαρώ τον Υφυπουργό Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής, τον κ. Χατζηζαχαρία, για την ανάληψη αυτού του δύσκολου καθήκοντος. Η τεχνολογία στη σημερινή εποχή διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο όχι μόνο σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά όσον αφορά τη στήριξη της ανάπτυξης της οικονομίας της πατρίδας μας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται η παγκόσμια οικονομία. Γι’ αυτό από την πλευρά της ΕΔΕΚ έχουμε υποσχεθεί και θα το τηρήσουμε, όπως πράξαμε μέχρι σήμερα διαχρονικά, μέσα από τις εποικοδομητικές προτάσεις μας να ενισχύσουμε μια αγαστή συνεργασία με το Υφυπουργείο και να μπορέσουμε να στηρίξουμε το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει. Και η συμβολή μας όπως έχω πει είναι και με εποικοδομητικές προτάσεις και με εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά την ίδια στιγμή και να είμαστε σε θέση να συμβάλουμε στην επίλυση τον όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο Υφυπουργείο. Είτε σε θέματα στελέχωσης, είτε σε θέματα εξοπλισμού, είτε σε θέματα στέγασης ούτως ώστε να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να εκπληρώσει αυτή τη δύσκολη αποστολή την οποία έχει αναλάβει».

 

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 7 Απριλίου 2023
 
 

Ανακοινώσεις