Η ΕΔΕΚ στηρίζει τις πρωτοβουλίες της ‘Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου
Παρασκευή 26.08.2022
Παρασκευή 26.08.2022, από Γραφείο Τύπου

 Δηλώσεις Προέδρου Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου και Ηρόδοτου Μιλτιάδους, Προέδρου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΔΕΚ συνάντηση του Προέδρου του κόμματος με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, δήλωσε:

«Ως Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου ευχαριστούμε την ΕΔΕΚ και τον Πρόεδρο κ. Μαρίνο Σιζόπουλο για τη φιλοξενία και  την ευκαιρία που μας έδωσαν για να μας ακούσουν. Αναφερθήκαμε κυρίως στις εισηγήσεις μας για την αθλητική νομοθεσία και αυτά που αφορούν την αθλητική δημοσιογραφία. Μιλήσαμε και για τα 50χρονα της ΕΑΚ το 2023 και για την γιορτή των αρίστων που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο όπου ελπίζουμε να μας τιμήσει και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ με την παρουσία του. Πάρα πολύ θετική η συνάντησή μας και τον ευχαριστούμε ξανά».

Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, δήλωσε:

«Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου και τους συνεργάτες του για αυτή την άκρως εποικοδομητική συνάντηση την οποία είχαμε. Με ευκαιρία τα τελευταία γεγονότα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο αθλητισμός είναι αυτός που προβάλλει την πατρίδα μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Πολλές φορές μας κάνει περήφανους. Γι’ αυτό και οι αθλητικογράφοι έχουν να διαδραματίσουν  έναν αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση του αθλητισμού. Στην προβολή και στην δημιουργία κινήτρων για την εμπλοκή  όσο το δυνατόν περισσότερων νεαρών ανθρώπων στο τομέα του αθλητισμού. Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα στηρίξουμε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου τόσο όσον αφορά τα θέματα της κείμενης νομοθεσίας αλλά και όσα τους αφορούν  για να μπορέσουν να επιτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  το έργο που έχουν αναλάβει».  

 

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 26 Αυγούστου 2022

Ανακοινώσεις
Γραφείο Τύπου
|
Παρασκευή 26.08.2022