Καλά Χριστούγεννα, Καλούς αγώνες
Παρασκευή 24.12.2021
Παρασκευή 24.12.2021, από Γραφείο Τύπου

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι η γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης. Γι’ αυτό η σκέψη μας αυτές τις μέρες είναι με τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια στον αγώνα που δίνουν για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας, στους ασθενείς αλλά και στους εγκλωβισμένους μας.

Η ΕΔΕΚ, εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη της απέναντί στους συνανθρώπους μας μέσα από τον αγώνα που καθημερινά δίνει εντός αλλά και εκτός του κοινοβουλίου για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Αυτό επιβεβαιώνεται από τον αγώνα που δίνει για να διορθωθούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο ΓεΣΥ ώστε όλοι οι πολίτες και κύρια όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Επιβεβαιώνεται από  τις προσπάθειες που καταβάλλει για δημιουργία δικτύου προστασίας των πολιτών από τις αυθαιρεσίες των τραπεζών μέσω της σύστασης ειδικού τμήματος στο δικαστήριο. Τεκμηριώνεται μέσα από τα όσα κεφαλαιοποίησε υπέρ των πολιτών και κύρια των εργαζόμενων γονιών, των κατοίκων της υπαίθρου, των χαμηλοσυνταξιούχων και των ευπαθών ομάδων.

Με δεδομένο πως η ΕΔΕΚ ιδρύθηκε για να επιφέρει μέσα από τις δράσεις της την κοινωνική δικαιοσύνη και την λευτεριά στην Κύπρο μας, παραμένει το κόμμα που αγωνίζεται για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσα από μία λύση που θα απελευθερώνει την πατρίδα μας, με πλήρη κατοχύρωση του ευρωπαϊκού κεκτημένου σε ολόκληρη την επικράτεια χωρίς παρεκκλίσεις. Η ΕΔΕΚ είναι το κόμμα που διεκδικεί η λύση να εξασφαλίζει την αρχή «ένα κράτος, ένας λαός» και να κατοχυρώνει πλήρως τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα του συνόλου των πολιτών.

Συνεχίζοντας τον αγώνα, ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή Λευτεριά.

 

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 24 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις