Συναντήσεις ΕΔΕΚ με ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ για το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών
Δευτέρα 16.06.2025
Δευτέρα 16.06.2025, από Γραφείο Τύπου

Για τις θέσεις των οργανώσεων εκπαιδευτικών Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ, για το νομοσχέδιο για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών, ενημερώθηκε αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ, υπό τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασίου, σε διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ.
Κατά τις συναντήσεις τέθηκε σειρά ερωτημάτων από την αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ και έγινε διεξοδική συζήτηση για το μείζον θέμα που απασχολεί τη δημόσια παιδεία στην παρούσα φάση.
Μετά την ενημέρωση και τη συζήτηση, η ΕΔΕΚ θα αξιολογήσει τις θέσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων και θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών και τη συζήτηση με συνάντηση που θα έχει μεθαύριο Τετάρτη με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

 

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 16 Ιουνίου 2025
 

Επικαιρότητα