Η ΕΔΕΚ αρωγός και υποστηρικτής  του σημαντικού έργου που επιτελεί η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και ο κυπριακός αθλητισμός γενικότερα, ο οποίος σήμερα αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές μας στον διεθνή χώρο
Πέμπτη 18.10.2018
Πέμπτη 18.10.2018, από Γραφείο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ με αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Σιζόπουλο για την πολύ καλή συνάντηση που είχαν αλλά και για τη βοήθεια που η ΕΔΕΚ παρέχει στην ανάπτυξη των σκοπών και στόχων της Επιτροπής. Είπε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσαν θέματα που αφορούν τη θεσμική κατοχύρωση της Επιτροπής  και ότι από την πλευρά της Επιτροπής θα γίνει ότι είναι δυνατό για να προοδεύσει ο αθλητισμός.

Στη συνέχεια ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε:

«Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον κ. Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του για αυτή την ενημέρωση και για ακόμα μια φορά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές  του σημαντικού έργου που επιτελεί η Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς επίσης και ο κυπριακός αθλητισμός που σήμερα αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές μας στον διεθνή χώρο, που προβάλλει την Κυπριακή Δημοκρατία, που προβάλλει την κρατική μας υπόσταση.

Και είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικό αυτές τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας να τις στηρίζουμε αποφασίστηκα και να τις ενισχύουμε στο έργο που επιτελούν πραγματικά μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό  θα ήθελα ακόμα μια φορά να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές αυτών των προσπαθειών. Από εκεί και πέρα αναμένουμε και από την πλευρά τη δική σας να  ετοιμαστούν και τα συγκεκριμένα νομοσχέδια που θα κατοχυρώνουν την αυτονομία της Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όλα τα υπόλοιπα που θα αφορούν μια διαφανή και υγιή οικονομική στήριξη έτσι ώστε να μπορεί και η Επιτροπή να ανταποκριθεί με τη μεγαλύτερη  δυνατή επάρκεια στο δύσκολο  έργο που έχει αναλάβει. Κυρίως στο έργο  της διεθνούς προβολής της πατρίδας μας τόσο σε επίπεδο Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής όσο και στο επίπεδο των διαφόρων αθλημάτων όπου η Κύπρος συμμετέχει και μας κάνει περήφανους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 18 Οκτωβρίου 2018

Attachments area
Preview YouTube video ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΕΚ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΕΚ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ανακοινώσεις
Χρίστος Μιχαηλίδης
|
Πέμπτη 18.10.2018