Μαρίνος Σιζόπουλος: «Καλούμε τους πολίτες να ενισχύσουν τη φωνή της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο, να ενισχύσουν με τη ψήφο τους την ΕΔΕΚ»
Τετάρτη 24.04.2024
Τετάρτη 24.04.2024, από Γραφείο Τύπου

Μετά την διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:
«Η ΕΔΕΚ προσεγγίζει τις εκλογές της 9ης Ιουνίου με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Όπως έχετε διαπιστώσει διαθέτει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από έξι υποψήφιους με κύρος και εγκυρότητα, το οποίο τυγχάνει πολύ θετικής αποδοχής από την κοινωνία. Προσδοκούμε ότι οι Κύπριοι ψηφοφόροι θα θέλουν να δυναμώσουν και να ενισχύσουν την παρουσία της πατρίδας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, με τη συμμετοχή και την εκπροσώπηση και στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου, την Σοσιαλιστική Ομάδα, μια ομάδα που όπως είναι γνωστό έχει διαδραματίσει ένα ουσιαστικό και αποφασιστικό ρόλο για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004. Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να ενισχύσουν τη δύναμη της πατρίδας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, να ενισχύσουν τη φωνή της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο, να ενισχύσουν με τη ψήφο τους την ΕΔΕΚ. Η ΕΔΕΚ είναι η δύναμη τους. Η ψήφος τους είναι πάρα πολύ σημαντική σ’ αυτές τις εκλογές».

 

 Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 24 Απριλίου 2024
 
 
 
 
 

Ανακοινώσεις