Μαρίνος Σιζόπουλος: «Η ΕΔΕΚ συνδυάζει την ευχή για καλή χρονιά με τους αγώνες προς όφελος της πατρίδας μας και του λαού μας»
Παρασκευή 29.12.2023
Παρασκευή 29.12.2023, από Γραφείο Τύπου

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλους, απευθυνόμενος στο προσωπικό του κόμματος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Εκ μέρους της ηγεσίας του κόμματος θέλω να σας ευχαριστήσω, όχι μόνο για τη σημερινή σας παρουσία, αλλά κυρίως για τη συμβολή σας στις δραστηριότητες του κόμματος μέχρι σήμερα, το έργο το οποίο επιτελείτε, την ευγένεια την οποία έχει επιδείξει και τη συνεργασία επίσης και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται το κόμμα από πολλές και διάφορες κατευθύνσεις, είμαστε εδώ, παρόντες, δυνατοί, αμφισβητώντας το κατεστημένο και αμφισβητώντας κάθε τι που θεωρούμε ότι είναι εις βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας. Με την ευκαιρία του καινούργιου χρόνου, θέλω να ευχηθώ σε όλους προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Κάθε καλό για όλους μας.

Αλλά την ίδια στιγμή, θέλω να σας διαβεβαιώσω – και πιστεύω ότι και εσείς συνδράμετε αυτή την προσπάθεια – ότι από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα παραμείνουμε σταθεροί και αμετακίνητοι στους αγώνες στους οποίους για χρόνια διεξάγουμε, για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή και την προστασία των συμπατριωτών μας, κυρίως αυτών που προέρχονται από τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα του λαού και οι οποίοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που πέρασε και δυστυχώς συνεχίζει να περνά η πατρίδα μας.

Είτε αφορούσαν το κούρεμα των καταθέσεων, είτε τις εκποιήσεις, είτε την πανδημία του κορωνοϊού, είτε ενδεχομένως σήμερα το ψηλό κόστος διαβίωσης, κυρίως καλούνται να το πληρώσουν τα μικρομεσαία στρώματα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό η ευχή για καλή χρονιά δεν μπορεί να είναι μόνη της, αλλά πρέπει να συνδυαστεί και με όλους αυτούς τους αγώνες προς όφελος της πατρίδας μας, προς όφελος του λαού μας».

 

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 29 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοινώσεις