Μια στιγμή ανοησίας μπορεί να προκαλέσει καταστροφή για μια ζωή
Τετάρτη 12.04.2023
Τετάρτη 12.04.2023, από Γραφείο Τύπου

Ακρωτηριασμοί, μόνιμες βλάβες στην υγεία, ίσως και απώλεια ζωής, είναι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από τη χρήση κροτίδων, πέραν από την αμαύρωση του ποινικού μητρώου, που είναι η λιγότερο σοβαρή συνέπεια.


Δυστυχώς, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, η Ανάσταση του Κυρίου, η νίκη της ζωής επί του θανάτου, χρησιμοποιείται από τους λαθρέμπορους, για να σπείρουν την καταστροφή, ενδεχομένως και το θάνατο.
Παρά την εκστρατεία της Αστυνομίας και τις επιτυχίες της στον εντοπισμό και την κατάσχεση κροτίδων, η ποσότητα κροτίδων που κυκλοφορεί παράνομα είναι τέτοια, που είναι αδύνατον να εντοπιστούν όλες.
Γι’ αυτό και απαιτείται εγρήγορση από όλους μας.
Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, ακόμα και άγνωστοι, των ατόμων που πωλούν λαθραία ή κατέχουν κροτίδες, όταν εντοπίζουν την ύπαρξη κροτίδων, πρέπει να παρεμβαίνουν και να προβαίνουν αμέσως σε καταγγελία.
Παρακαλούμε θερμά τους νέους και τις νέες μας, να απέχουν από αυτή την επικίνδυνη και παράνομη δραστηριότητα, που δεν έχει καμία σχέση με το Πάσχα.

Ας αναλογιστούν ότι μια στιγμή ανοησίας μπορεί να προκαλέσει καταστροφή για μια ζωή. Και αυτή η ζωή μπορεί να είναι η δική τους.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 12 Απριλίου 2023

Ανακοινώσεις