Ιδιαίτερη τιμή για τον Αλέξη Τσίπρα η παρουσία του στο νησί για την ονοματοδοσία της Πλατείας «Βάσος Λυσσαρίδης» στα Λεύκαρα
Πέμπτη 23.02.2023
Πέμπτη 23.02.2023, από Γραφείο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΔΕΚ, συνάντηση του Προέδρου του κόμματος, Μαρίνου Σιζόπουλου, με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην Κύπρο για την ονοματοδοσία της Κεντρικής Πλατείας «Βάσος Λυσσαρίδης» στα Λεύκαρα.

Προσερχόμενος στα γραφεία της ΕΔΕΚ ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να τελέσει τα εγκαίνια της ονοματοδοσίας της Κεντρικής Πλατείας «Βάσος Λυσσαρίδης» που παίρνει το όνομά της, όπως ανέφερε, από μία διεθνή προσωπικότητα, από ένα μεγάλο σοσιαλιστή.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ανέφερε πως τιμά ιδιαίτερα την ΕΔΕΚ η αποδοχή της πρόσκλησης η οποία οφείλεται στη διαχρονική σχέση και φιλία που υπάρχει τόσο σε προσωπικό όσο και σε κομματικό επίπεδο, με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολούθως, ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Κύπρο όπως έχουν διαμορφωθεί μετά τις εκλογές, για το κυπριακό, τον ρόλο της Ευρώπης και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών αλλά και για τις κοινές δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για να αποτραπεί η λειτουργία του πυρηνικού εργοστασίου στο Άκκουγιου.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 23 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοινώσεις