Όλοι μαζί να αναγεννήσουμε την ελπίδα του λαού μας. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποτελεί την επιλογή αυτής της πορείας
Κυριακή 05.02.2023
Κυριακή 05.02.2023, από Γραφείο Τύπου

Δήλωση Προέδρου ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, για τις Προεδρικές Εκλογές

Εκ μέρους της ΕΔΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των ψηφοφόρων που προσήλθαν σήμερα στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΕΔΕΚ, οι οποίοι παρά τη συστηματική πολεμική σε βάρος του κόμματος, έδωσαν με επιτυχία τη μάχη της 1ης Κυριακής.

Ευχαριστίες και προς τα στελέχη των υπολοίπων κομμάτων που συνέδραμαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και στήριξαν την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Γι’ αυτό σε μια περίοδο όπου η πατρίδα μας απειλείται από την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας και οι πολίτες μας, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις σοβαρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης οφείλουμε με συναίνεση, μετριοπάθεια και προπάντων με ενότητα και εποικοδομητική συνέργεια να συνεχίσουμε την προσπάθεια για προστασία της πατρίδας μας και στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής κυβερνητικής πολιτικής.

Καλούμε τους ψηφοφόρους, να αφήσουν τα όσα μας διχάζουν από το παρελθόν και όλοι μαζί να οικοδομήσουμε την ενότητα του μέλλοντος, να αναγεννήσουμε την ελπίδα του λαού μας.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποτελεί την επιλογή αυτής της πορείας.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 5 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοινώσεις