Διαφάνεια δεν σημαίνει δημοσιοποίηση παραποιημένων και διαστρεβλωμένων θέσεων
Παρασκευή 08.07.2022
Παρασκευή 08.07.2022, από Γραφείο Τύπου

Το ΑΚΕΛ δικαιολόγησε την έκδοση της καθόλα προσβλητικής ανακοίνωσης που εξέδωσε σε βάρος του προέδρου της ΕΔΕΚ, λέγοντας πως τα κίνητρά της ήταν η διαφάνεια και η λογοδοσία.

Διαφάνεια δεν σημαίνει δημοσιοποίηση παραποιημένων και διαστρεβλωμένων θέσεων. Διαφάνεια σημαίνει όσα δημόσια λέγονται να βασίζονται και να τεκμηριώνονται στη βάση στοιχείων.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ και οι υπόνοιες που αφήνει σε βάρος του Προέδρου της ΕΔΕΚ στη βάση ποιων στοιχείων βασίζεται όταν, μέσα στο πλαίσιο της διαφάνειας και της λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ πριν από 15 μήνες κατέθεσε στη Βουλή όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν πλήρως τα όσα λέει;

Το ότι οι σκοποί του ΑΚΕΛ είναι αλλότριοι από αυτά που δημόσια σημειώνει, τεκμηριώνονται και από το εξής συμβάν: η ΕΔΕΚ, μετά από πρόσκληση που έλαβε από το ΑΚΕΛ όρισε τον Βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου ως εκπρόσωπό της σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το ΑΚΕΛ στις 14 Ιουλίου. Την ίδια μέρα που το ΑΚΕΛ εξέδωσε την ανακοίνωση σε βάρος του Μαρίνου Σιζόπουλου, ενημέρωσε τα γραφεία του κόμματος ότι ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου, ήταν ανεπιθύμητος στην εν λόγω εκδήλωση!

Θα συμφωνήσουμε με το ΑΚΕΛ πως «η κάθε πολιτική δύναμη κρίνεται από τις αποφάσεις της και την εν γένει συμπεριφορά της». Πράγματι, η συμπεριφορά της ηγεσίας του ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει πως είναι μια πολιτική δύναμη χωρίς πολιτικό πολιτισμό και στοιχειώδη αβρότητα.

 

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 8 Ιουλίου 2022
 
 

Ανακοινώσεις