Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις προς τιμή του Βάσου Λυσσαρίδη
Πέμπτη 12.05.2022
Πέμπτη 12.05.2022, από Γραφείο Τύπου

Ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, φτάνει σήμερα στην Κύπρο για να παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Κ.Σ. ΕΔΕΚ προς τιμή του Βάσου Λυσσαρίδη με αφορμή τον ένα χρόνο βιολογικής του απουσίας.

Ειδικότερα, μετά από την αποδοχή της πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα τελέσει σήμερα Πέμπτη στις 6.30 μ.μ. τα εγκαίνια του «Πάρκου Βάσος Λυσσαρίδης» (Ευτέρπης 7, Στρόβολος) καθώς και τα εγκαίνια της παρουσίασης προσωπικών εκθεμάτων Βάσου Λυσσαρίδη που θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο ίδρυμα Λυσσαρίδη. Επιπρόσθετα, ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα είναι ο κύριος ομιλητής στο Πολιτικό Μνημόσυνο για τον Βάσο Λυσσαρίδη που θα γίνει αύριο στις 7.00 μ.μ. στο Θέατρο Παλλάς.

Κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο ο κ. Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο Μακεδονίτισσας. Επίσης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄ και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 12 Μαΐου 2022
 
 

Ανακοινώσεις