Ανακοίνωση Τύπου για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την μη εμφάνιση του Προέδρου της ΕΔΕΚ στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022
Τετάρτη 04.05.2022
Τετάρτη 04.05.2022, από Γραφείο Τύπου

Επειδή βλέπουμε πολλά δημοσιεύματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την μη εμφάνιση του Προέδρου της ΕΔΕΚ στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ την προηγούμενη βδομάδα, παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν συμβεί:
 
Την Παρασκευή 29 Απριλίου επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του κόμματος γύρω στις 11 το πρωί ο δημοσιογράφος Ντ. Φοινικαρίδης όπου ενημέρωσε πως ο Βουλευτής του Κόμματος, Κωστής Ευσταθίου, ζήτησε να μιλήσει στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ σχετικά με την σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ. Ο δημοσιογράφος, πολύ ορθώς ρώτησε εάν ο Πρόεδρος του Κόμματος ήθελε να βγει αμέσως μετά για να απαντήσει στα όσα θα έλεγε ο συναγωνιστής Κ. Ευσταθίου.
 
Μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του κόμματος το Γραφείο Τύπου της ΕΔΕΚ ενημέρωσε την παραγωγή της εκπομπής πως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος δεν είχε καμία πρόθεση να μπει σε οποιαδήποτε δημόσια αντιπαράθεση με τον Βουλευτή του κόμματος.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 3 Μαΐου 2022  

Ανακοινώσεις