Καμία έκπληξη οι τοποθετήσεις και η εμπάθεια που επιδεικνύει ο κ. Κουλούμας δεδομένου ότι κατ’ επανάληψη με πρόσχημα δήθεν την φιλοσοφία του ΓεΣΥ συγκαλύπτει και δικαιολογεί καταχρήσεις
Παρασκευή 11.03.2022
Παρασκευή 11.03.2022, από Γραφείο Τύπου

Όπως έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ στο σχετικό ρεπορτάζ, κατά την χθεσινή κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου έχω πει τα εξής (ΚΥΠΕ, Λευκωσία 10/03/2022, 18:31):

«Σε παρέμβασή του κατά τη συνεδρίαση, ο Βουλευτής και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε ότι η παράταξή του είχε καταθέσει από το 2017 προτάσεις, για να αποφευχθεί η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, για εποπτικό έλεγχο, για τρόπους ένταξης των ιατρών και τις αμοιβές τους από το ΓεΣΥ. «Κατηγορηθήκαμε τότε ότι δε θέλουμε το ΓεΣΥ», είπε και ανέφερε ότι ο ίδιος, ως γιατρός, επέλεξε να μείνει εκτός ΓεΣΥ, για να μην είναι «μέρος της διασπάθισης δημοσίου χρήματος και της «απάτης» που το σύστημα προωθεί» και κατέληξε ότι μέχρι τώρα δεν προωθήθηκε καμία πρόταση για βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος».

Κατανοώ τους λόγους για τους οποίους ο κ. Κουλούμας προσπαθεί να παραποιήσει τη δήλωση που έκανα στην Επιτροπή Ελέγχου με τις δημόσιες παρεμβάσεις του. Η δήλωση είναι συγκεκριμένη και ο καθένας μπορεί να την διαβάσει.

Δεν εκπλησσόμαστε γι’ αυτές του τις τοποθετήσεις και την εμπάθεια που επιδεικνύει δεδομένου ότι κατ’ επανάληψη με δημόσιες τοποθετήσεις του με πρόσχημα δήθεν την φιλοσοφία του ΓεΣΥ στην ουσία συγκαλύπτει και δικαιολογεί καταχρήσεις που έχουν γίνει με ευθύνη, κυρίως, της διοίκησης του ΟΑΥ, και όχι μόνο.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 11 Μαρτίου 2022

Ανακοινώσεις