Συγκαλώ Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και να καθοριστεί η μελλοντική πορεία
Παρασκευή 22.10.2021
Παρασκευή 22.10.2021, από Γραφείο Τύπου

Σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου για αναστολή της πραγματοποίησης του Τακτικού Συνεδρίου και της Εκλογικής Διαδικασίας μετά την προσφυγή μελών του κόμματος, θα ήθελα να πληροφορήσω τα μέλη της ΕΔΕΚ, ότι το Τακτικό Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο αναβάλλεται.

Με βάση το άρθρο 30 παράγραφος 2 του καταστατικού, ως Πρόεδρος του Κόμματος, συγκαλώ Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 η ώρα 9.45π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton (πρώην Hilton Park), για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και να καθοριστεί η μελλοντική πορεία.

Κάνω έκκληση στα μέλη του κόμματος για μαζική συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου. Παράλληλα απευθύνω ανοικτή πρόσκληση στον τέως Πρόεδρο του κόμματος κ. Γιαννάκη Ομήρου, στα μέλη που προσέφυγαν στο δικαστήριο καθώς και όσα μέλη αμφισβητούν την εγκυρότητα του μητρώου μελών να προσέλθουν στο Συνέδριο και να καταθέσουν στο πλαίσιο μίας δημόσιας, διαφανούς και δημοκρατικής διαδικασίας τις απόψεις τους.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 22 Οκτωβρίου 2021
 

Ανακοινώσεις