Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας
Σάββατο 29.05.2021
Σάββατο 29.05.2021, από Γραφείο Τύπου

Μετά την κοινωνικής φύσεως συνάντηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ με τους υποψηφίους του Κ.Σ. ΕΔΕΚ- Κοινωνική Συμμαχία επαρχίας Λεμεσού στην οδό Ανεξαρτησίας ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε : 

«Όπως αντιλαμβάνεστε μετά από μια ιδιαίτερα περίεργη προεκλογική περίοδο με την λήξη της χθες τα μεσάνυχτα σήμερα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και έτσι οι υποψήφιοι της ΕΔΕΚ στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού αποφασίσαμε να περιοδεύσουμε λίγο στο εμπορικό κέντρο της πόλης, να χαλαρώσουμε, να δούμε ακριβώς λίγο την κίνηση, να μιλήσουμε με τους καταστηματάρχες να δούμε πως κινείται η αγορά γιατί από ότι αντιλαμβάνεστε είναι το λιανικό εμπόριο όπως και ο σιτιστικός τομέας έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι λοιπόν αξιοποιώντας και τον καλό καιρό χαλαρώνουμε και προετοιμαζόμαστε για την αυριανή δύσκολη ημέρα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα είναι δύσκολη η σημερινή μέρα ο κ. Σιζόπουλος απάντησε: 

«Οπωσδήποτε είναι δύσκολη ημέρα, δεν θα κάνουμε προεκλογική εκστρατεία σήμερα, αλλά θα είναι δύσκολη μέρα. Ελπίζουμε ότι τελικά με συνέπεια θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας."

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα πάει ο κόσμος στις κάλπες ο κ. Σιζόπουλος απάντησε : 

«Εδώ είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε γιατί πέραν από το γεγονός ότι σταδιακά παρατηρούμε μια αύξηση της αποχής λόγω ακριβώς του θυμού, της απογοήτευσης του κόσμου και όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα την φοβία που δημιούργησε σήμερα η πανδημία του κορωνοϊού, πως ο κάθε ψηφοφόρος θα την εκλάβει και αν τελικά θα μπορέσει να λάβει μέρος στις εκλογές. Επειδή από τις επαφές που έχουμε αρκετοί κυρίως ηλικιωμένοι φοβούνται ότι υπάρχει κίνδυνος στο εκλογικό κέντρο λόγω πιθανού συνωστισμού να κινδυνεύουν να τους μεταδοθεί ο ιός. Γι’ αυτό χρειάζεται όλοι μας να βοηθήσουμε, χρειάζεται στα εκλογικά κέντρα αύριο να κρατούνται οι αποστάσεις και να υπάρξει όσο το δυνατόν μια ομαλή διαδικασία ψηφοφορίας έτσι ώστε να διαχειριστούμε αυτές τις φοβίες του κόσμου».

 
Γραφείο Τύπου 

Λευκωσία, 29 Μαΐου 2021

Ανακοινώσεις