Μέχρι και την μέρα της κηδείας οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες και όλες οι προγραμματισμένες δράσεις του κόμματος θα ανασταλούν μέσα στα πλαίσια του εβδομαδιαίου πένθους
Τετάρτη 28.04.2021
Τετάρτη 28.04.2021, από Γραφείο Τύπου

Ο Βάσος Λυσσαρίδης έχει γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στο Πάνθεον των Μεγάλων Προσωπικοτήτων που άγγιξαν στην πορεία τους την ιστορία, όχι μόνο του τόπου τους αλλά και άλλων λαών.

Για μας τους Εδεκίτες και τις Εδεκίτισσες είναι ο Πνευματικός Μας πατέρας που «έχει σαν στάμπα τη ζωή μας σημαδέψει», με το ΟΡΑΜΑ του, την αγωνιστικότητα του και την άνευ όρων και συμφερόντων φιλοπατρία του.

ΕΔΕΚ σημαίνει Λυσσαρίδης και Λυσσαρίδης σημαίνει αξιοπρέπεια, πατριωτισμός, αγώνας.

Για όλους εμάς, Γιατρέ μας, ο αγώνας συνεχίζεται. Με τις δικές σου παρακαταθήκες θα πορευόμεθα.

Μετά από την χθεσινή έκτακτη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, αποφασίστηκε ότι από αύριο μέχρι και την μέρα της κηδείας οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες και όλες οι προγραμματισμένες δράσεις του κόμματος θα ανασταλούν μέσα στα πλαίσια του εβδομαδιαίου πένθους.

Την Τετάρτη, ημέρα της κηδείας, όλα τα γραφεία του κόμματος θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή (28 μέχρι 30 Απριλίου) κατά τις ώρες 10.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι και 3.00 με 5.00 το απόγευμα στο ίδρυμα Λυσσαρίδη, θα ανοιχτεί βιβλίο συλλυπητηρίων για το κοινό, για τον κόσμο της ΕΔΕΚ και όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη.  

Για εκπροσώπους κρατών και την πολιτική ηγεσία του τόπου και τους αξιωματούχους το βιβλίο συλλυπητήριων θα ανοίξει την Τρίτη 4 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 3 μέχρι τις 6 το απόγευμα στο ίδρυμα Λυσσαρίδη.

Γραφείο Τύπου

 Λευκωσία, 28 Απριλίου 2021

Ανακοινώσεις