Διεκδικήσαμε τον διάλογο για το ζήτημα της αξιολόγησης της αναπηρίας και το πετύχαμε. Την Πέμπτη το νομοσχέδιο οδηγείται στην ολομέλεια
Τρίτη 11.01.2022
Τρίτη 11.01.2022, από Γραφείο Τύπου

Δήλωση Βουλευτή Κ.Σ. ΕΔΕΚ Ανδρέα Αποστόλου, για την διαμεσολαβιτική πρόταση για το νομοσχέδιο που αφορά την αξιολόγηση της αναπηρίας

Είναι με μεγάλη μου χαρά που ενημερώθηκα σήμερα για την αποδοχή από το Υπουργείο Εργασίας της διαμεσολαβιτικής μας πρότασης για το νομοσχέδιο που αφορά την αξιολόγηση της αναπηρίας που οδηγείται την Πέμπτη στην Ολομέλεια.

Το ζήτημα συζητείται εδώ και μήνες μεταξύ Υπουργείου, Βουλής και Κινήματος των Αναπήρων. Ενώ το Νομοσχέδιο θα οδηγείτο στην Ολομέλεια πριν τα Χριστούγεννα χωρίς κοινά αποδεκτή λύση, ζητήσαμε την αναβολή του ζητήματος για να δοθεί χρόνος στον διάλογο. Σήμερα η διαμεσολαβητική μας πρόταση έγινε αποδεκτή από την κυρία Υπουργό.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στο να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι μέσα από διάλογο και λογικές συναίνεσης που δίνονται λύσεις στην πολιτική. Αυτό πιστεύω και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσω να πολιτεύομαι.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 11 Ιανουαρίου 2022
 

Ανακοινώσεις