Η αλλαγή και η κάθαρση δεν έρχεται στηρίζοντας αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα. Η αλλαγή έρχεται στηρίζοντας την ΕΔΕΚ, το κόμμα που διαχρονικά παραμένει σταθερό στις θέσεις του στο κυπριακό, στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία και κάθαρση
Τετάρτη 26.05.2021
Τετάρτη 26.05.2021, από Γραφείο Τύπου

Καθημερινά βλέπουμε τον ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ που ταυτίζονται στο Κυπριακό, που έδωσαν στις τράπεζες υπερόπλα ψηφίζοντας τον νόμο των εκποιήσεων και αποστερώντας από τους πολίτες στις 22/4/2021 την πρόσβαση στη δικαιοσύνη για τις αυθαιρεσίες και τις άδικες εκποιήσεις και υπερχρεώσεις των τραπεζών, να τσακώνονται για επικοινωνιολογικούς λόγους με μοναδικό στόχο την πόλωση και την συσπείρωση των ψηφοφόρων τους. Πόλωση που όμως δεν κατανέμεται σε τρεις πόλους αλλά σε έναν, αφού και οι τρεις, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ είναι το ένα και το αυτό στα πιο πάνω θέματα.
Η αλλαγή και η κάθαρση δεν έρχεται στηρίζοντας αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα.
Η αλλαγή δεν έρχεται με ψήφο στα ευκαιριακά κόμματα που την επομένη των εκλογών είτε δεν θα υπάρχουν είτε θα διαφοροποιήσουν και πάλι τις θέσεις τους αναλόγως πώς τους βολεύει.
Η αλλαγή έρχεται στηρίζοντας την ΕΔΕΚ, το κόμμα που διαχρονικά παραμένει σταθερό στις θέσεις του στο κυπριακό, στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία και κάθαρση.
Για να αλλάξει κάτι και κύρια όσα μας ενοχλούν, στηρίζουμε ΕΔΕΚ.

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 26 Μαΐου 2021
 

Ανακοινώσεις