Πρωτοβουλία Προέδρου ΕΔΕΚ για έναρξη διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους με στόχο την κατάληξη σε κοινά αποδεκτή επίλυση του ζητήματος της Κάρτας Φιλάθλου
Παρασκευή 05.04.2019
Παρασκευή 05.04.2019, από Γραφείο Τύπου

Μετά από επικοινωνία του Προέδρου της ΕΔΕΚ με Προέδρους διαφόρων ποδοσφαιρικών σωματείων, ο κ. Σιζόπουλος θα προχωρήσει στην ανάληψη πρωτοβουλίας με τους εμπλεκόμενους φορείς για να διερευνήσει τη δυνατότητα έναρξης ενός διαλόγου, σκοπός του οποίου θα είναι η κατάληξη σε κοινά αποδεκτή επίλυση του ζητήματος της Κάρτας Φιλάθλου. Ταυτόχρονα να υπάρξει αναστολή της εφαρμογής της Κάρτας Φιλάθλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο χρόνος αναστολής του μέτρου να αξιοποιηθεί για την υλοποίηση των απαραίτητων στοιχείων  υποδομής που σήμερα απουσιάζουν από τα γήπεδα, ώστε να υπάρχει η σωστή προετοιμασία για την εφαρμογή του μέτρου.

Επαναλαμβάνουμε πως η όποια υιοθέτηση του αιτήματός μας επιβάλλεται να συνδυαστεί με την ανάλογη επίδειξη σεβασμού στο θεσμό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, τόσο από κάθε φίλαθλο μεμονωμένα όσο και από τους οργανωμένους οπαδούς.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 5 Απριλίου 2019

Ανακοινώσεις